AANPASSING UURROOSTER


Vanaf 23/9 zal dr. Stalpaert gedurende de periode van 1jaar 2 namiddagen per week minder beschikbaar zijn in de praktijk. Deze tijd zal gebruikt worden om bijkomend een opleiding tot sportarts te volgen.

Sporten is een passie en met deze opleiding hopen wij in de toekomst een meerwaarde te kunnen bieden bij de begeleiding van jullie sportactiviteiten (training en voeding), als ook in de diagnose en behandeling van mogelijke sportblessures.


Ons nieuw uurrooster kan u HIER terugvinden.  


Mvg,

Dr. Silke Stalpaert

Dr. Kris Van der Veken

Dr. Rikkert Holvoet

Een huisbezoek aanvragen.

Als je echt niet naar de praktijk kan komen, kan je een huisbezoek aanvragen., bij voorkeur voor 10u.

Bel je voor 13u : wij komen nog dezelfde dag bij je langs.

Bel je na 13 u : enkel om medisch dringende reden zal het huisbezoek nog dezelfde dag worden afgelegd.

Bedankt voor je medewerking.

Telesecretariaat vanaf 18/06/2018


Ergert u er zich niet aan dat uw huisarts soms meerdere keren de consultatie onderbreekt om een telefoon te beantwoorden? Begrijpelijk! Ook wij willen hier iets aan veranderen!


Daarom zal uw telefonische oproep vanaf 18/06/2018 op elke werkdag tussen 8.00 u en 19.00u beantwoord worden door een tele-secretariaat.

Wanneer u dus ons nummer 09/360.25.50 belt, zal een vast team van mensen u te woord staan. Zij noteren de afspraken/huisbezoeken en geven deze door. Bij dringende problemen nemen zij persoonlijk contact op met uw huisarts om te overleggen en kunnen zij u zo nodig persoonlijk doorschakelen.  Soms vragen zij u meer uitleg – niet uit nieuwsgierigheid – maar om de ernst van uw probleem beter te kunnen bepalen. Net als een arts zijn zij gebonden aan het beroepsgeheim.  U kan hen ook vragen om een boodschap door te geven.


Betekent dit dat u ons niet meer aan de lijn krijgt ? Integendeel !

Elke middag tussen 12u en 13u staan wij ter beschikking voor bloeduitslagen, korte telefonische vragen of het resultaat van een onderzoek. De dienstdoende arts neemt dan zelf de telefoon op :

Maandag: Dr Stalpaert  

Dinsdag: Dr. Van der Veken

Woensdag: Dr. Stalpaert  

Donderdag: Dr. Van der Veken

Vrijdag: Dr. Holvoet 


Tot slot, een online afspraak maken via www.huisartsenpraktijkmolenkouter.be blijft de beste keuze : eenvoudig, overzichtelijk, van op elke applicatie mogelijk en 24/7.


Hopend u hiermee van dienst te zijn,
Met vriendelijke groeten,


Dr. Kris Van der Veken

Dr. Silke Stalpaert

Dr. Rikkert Holvoet